2025 MEB Uluslararası Gastronomi Festivali Şampiyonlarına Ödül - Maraş46 | Kahramanmaraş Haber | K.Maraş Gündem Son Dakika HaberleriMaraş46 | Kahramanmaraş Haber | K.Maraş Gündem Son Dakika Haberleri

29 Ocak 2026 - 10:21

2025 MEB Uluslararası Gastronomi Festivali Şampiyonlarına Ödül

2025 MEB Uluslararası Gastronomi Festivali Şampiyonlarına Ödül
Son Güncelleme :

02 Haziran 2025 - 18:42

2025 Yılı MEB Uluslararası Gastronomi Festivali ve Aşçılık Yarışması’nda birincilik kürsüsüne çıkan Kahramanmaraş MADO Akdeniz Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi şampiyon ekibi, MADO Yaşar Dondurma ve Gıda Maddeleri AŞ tarafından Uygulama Otelde düzenlenen törenle ödüllendirildi.
Törene İl Millî Eğitim Müdürümüz Erhan Baydur, İl Kültür ve Turizm Müdürü Eshabil Yıldız, Onikişubat İlçe Millî Eğitim Müdürümüz Harun Kurt, Mesleki Eğitim Müdür Yardımcımız Zekeriya Kahveci, MADO Yaşar Dondurma ve Gıda Maddeleri AŞ Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Sait Kanbur, Başkan Yardımcıları Atilla Kanbur ve Erdal Kanbur ile özel sektör temsilcileri katıldı.
Tören sonunda dereceye giren öğrenciler; altın ve plaketle ödüllendirildi. Eğitim-öğretim yolculuğunda yeni ufuklara yelken açan şampiyon ekibimizi ve emeği geçen herkesi kutluyor, Kahramanmaraş’ın gurur kaynağı bu başarıyı taçlandırdığı için teşekkür ediyoruz.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.