“Banka-Noter-PTT” Üçgenindeki Usulsüzlük Meclis Gündeminde! - Maraş46 | Kahramanmaraş Haber | K.Maraş Gündem Son Dakika HaberleriMaraş46 | Kahramanmaraş Haber | K.Maraş Gündem Son Dakika Haberleri

30 Nisan 2024 - 06:39

“Banka-Noter-PTT” Üçgenindeki Usulsüzlük Meclis Gündeminde!

“Banka-Noter-PTT” Üçgenindeki Usulsüzlük Meclis Gündeminde!
Son Güncelleme :

30 Haziran 2020 - 12:44

Cumhuriyet Halk Partisi(CHP) Parti Meclisi Üyesi ve Kahramanmaraş Milletvekili Ali Öztunç, Kahramanmaraş’ta dilden dile konuşulan ve “Banka-noter-PTT” üçgeninde yönetici ve çalışanların karıştığı iddia edilen skandallar zincirini Ankara’ya getirerek TBMM gündemine taşıdı!

Siyasete atıldığı günden bugüne her türlü yolsuzluk ve usulsüzlüğün karşısında vatandaşın yanında saf tutan CHP Kahramanmaraş Milletvekili Ali Öztunç, memleketinde yaşandığı iddia edilen skandallar silsilesini Meclis gündemine taşıyarak kamuoyunun bilgilendirilmesini istedi.

“USULSÜZLÜĞÜ ORTAYA ÇIKARDI, SÜRGÜN EDİLDİ!”

İddiaya göre, bir bankanın noter üzerinden PTT vasıtasıyla ilgili vatandaşlara göndermesi gereken tebligatlar gönderilmiş gibi yapıldı. Noter çalışanı bu sahtekârlık için PTT şubesindeki görevlilerle anlaştı ama bir süre sonra başka bir PTT çalışanı yapılan işlemin farkına vararak usulsüzlüğü ortaya çıkardı. Bitmedi! Tüm sahtekârlığı ortaya döken PTT çalışanı ödüllendirileceği yerde, başka bir ile sürgün edilerek adeta cezalandırıldı.

Kanunsuzluğun ve vatandaşın cebindeki paralara göz dikilmesinin meşrulaştırıldığı olaylar silsilesini takibe alan CHP’nin “Atom Karınca” lakaplı çalışkan vekili Ali Öztunç, kamuoyu adına harekete geçti ve Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu’nun yazılı olarak cevaplandırması istemiyle Meclis Başkanlığı’na sunduğu önergeyle iddiaların arka planında yaşananları sordu.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
reklam