GENÇLİK VE SPOR İL MÜDÜRLÜĞÜ GÖÇ İDARESİYLE PROTOKOL İMZALADI - Maraş46 | Kahramanmaraş Haber | K.Maraş Gündem Son Dakika HaberleriMaraş46 | Kahramanmaraş Haber | K.Maraş Gündem Son Dakika Haberleri

15 Mayıs 2026 - 23:43

GENÇLİK VE SPOR İL MÜDÜRLÜĞÜ GÖÇ İDARESİYLE PROTOKOL İMZALADI

GENÇLİK VE SPOR İL MÜDÜRLÜĞÜ GÖÇ İDARESİYLE PROTOKOL İMZALADI
Son Güncelleme :

29 Eylül 2020 - 8:49

Kahramanmaraş İl Göç İdaresi ile Gençlik ve Spor İl Müdürlüğümüz arasında Kahramanmaraş’taki Türk Vatandaşları ve Yabancı uyruklu Vatandaşların Sporun birleştirici gücünden yararlanıp toplumlar arası köprü oluşturulması ve Sosyal uyumun geliştirilmesi kapsımda İş Birliği protokolü İmzalandı.

29 Eylül 2020 tarihinde İl Müdürlüğümüz toplantı salonunda Kahramanmaraş Gençlik ve Spor İl Müdürümüz Cemil BOZ ve Kahramanmaraş İl Göç İdaresi Müdürü Burak YOLCUOĞLU İş Birliği Protokolünü imzaladılar. İmzalanan protokolün süresi bir yıl olmakla beraber tarafların uyumu ve sahadan alınacak geri dönüşler ile 1 yıl sonunda İş Birliği protokolünün devam ettirilmesi planlanmaktadır.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.