7 Mahalleye Ulaşım Sağlayan Yol Asfaltlanıyor - Maraş46 | Kahramanmaraş Haber | K.Maraş Gündem Son Dakika HaberleriMaraş46 | Kahramanmaraş Haber | K.Maraş Gündem Son Dakika Haberleri

16 Mayıs 2026 - 02:07

7 Mahalleye Ulaşım Sağlayan Yol Asfaltlanıyor

7 Mahalleye Ulaşım Sağlayan Yol Asfaltlanıyor
Son Güncelleme :

15 Ekim 2020 - 12:36

Büyükşehir, Elbistan’da sürdürdüğü yol çalışmalarına bir yenisini daha ekledi. İlçenin 7 mahallesine ulaşım sağlayan 8 kilometrelik arter asfaltlanıyor.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, şehir genelinde ulaşım yatırımlarını aralıksız sürdürüyor. Yaklaşan kış mevsimi öncesi arterlerde asfaltlama ve bakım işlerini daha da hızlandıran Büyükşehir, Elbistan’da yeni bir çalışma daha başlattı. Kuzey İlçeleri Dairesi Başkanlığı koordinasyonundaki ekipler ilçenin Izgın, Hasankendi, Balıkçıl, Güvercinlik, Karahüyük, Yapraklı ve Ağlıca mahallelerine ulaşım sağlayan 8 kilometrelik yolu asfaltlıyor.

8 Kilometre Uzunluğunda

Kuzey İlçeleri Dairesi Başkanlığı tarafından yapılan açıklamada, “İlçelerimiz genelinde devam eden çalışmalarımıza bir yenisini daha ekledik. Elbistan Izgın, Hasankendi, Balıkçıl, Güvercinlik, Karahüyük, Yapraklı ve Ağlıca mahallelerine ulaşım sağlayan 8 kilometrelik arterde asfalt çalışmalarımıza başladık. Serim işimizin tamamlanmasıyla ulaşım standartlarını daha da yükseltmiş olacağız. Kısa süre içerisinde tamamlamayı hedeflediğimiz bu çalışma, Elbistan’ımıza ve bölgede yaşayan hemşerilerimize hayırlı olsun” ifadeleri kullanıldı.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.