Kahramanmaraş’ta sağlık çalışanına şiddet iddiası - Maraş46 | Kahramanmaraş Haber | K.Maraş Gündem Son Dakika HaberleriMaraş46 | Kahramanmaraş Haber | K.Maraş Gündem Son Dakika Haberleri

16 Mayıs 2026 - 03:08

Kahramanmaraş’ta sağlık çalışanına şiddet iddiası

Kahramanmaraş’ta sağlık çalışanına şiddet iddiası
Son Güncelleme :

26 Ekim 2020 - 16:18

Kahramanmaraş’ta sağlık çalışanına şiddet ve hakaret ettikleri iddiasıyla bir anne ve kızı ifadeleri alınmak üzere emniyete götürüldü.

Necip Fazıl Şehir Hastanesi Yörük Selim Acil Servisi’ne gelen M.K. (42), kızı S.K’ya (22) iğne yaptırmak istedi.

Nöbetçi Doktor M.A’nın iğnenin yan etkisi olabileceğini ve uzman hekimden onay alınmasını gerektiğini söylemesi üzerine sinirlenip fenalık geçiren M.K, doktora tepki gösterdi. Daha sonra sinir krizi geçiren S.K. ise doktor M.A’ya saldırıp masasını dağıttı.

Güvenlik görevlilerince sakinleştirilen anne ve kızı, M.A’nın darp raporu alarak şikayetçi olması üzerine polis ekiplerince ifadesi alınmak üzere emniyete götürüldü.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.