DULKADİROĞLU’NDAN ERKENEZ’E SAAT KULESİ - Maraş46 | Kahramanmaraş Haber | K.Maraş Gündem Son Dakika HaberleriMaraş46 | Kahramanmaraş Haber | K.Maraş Gündem Son Dakika Haberleri

26 Temmuz 2026 - 15:53

DULKADİROĞLU’NDAN ERKENEZ’E SAAT KULESİ

DULKADİROĞLU’NDAN ERKENEZ’E SAAT KULESİ
Son Güncelleme :

16 Temmuz 2021 - 12:21

Dulkadiroğlu Belediyesi Fen İşleri ekipleri, Erkenez mahallesinde atıl durumda bulunan eski su kulesini yeniden tasarlayarak saat kulesi halene getirdi.

Uzun zaman su kulesi olarak mahalleye hizmet veren ancak yenilenen alt yapı çalışmalarıyla işlevini kaybeden su kulesi, Dulkadiroğlu Belediyesi ekipleri tarafından yeniden tasarlanarak saat kulesine dönüştürüldü. Kule etrafında peyzaj çalışması da yapan ekipler, mahalle sakinlerinin dinlenebileceği ve vakit geçirebileceği bir meydan oluşturduklarını bildirdi. Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Necati Okay, güzel bir değişim projesine imza attıklarını ifade etti. Başkan Okay, konuyla ilgili yaptığı açıklamasında şunları söyledi: “Mahallemize uzun yıllar hizmet etmiş ve yenilenen altyapı çalışmaları ile birlikte görevine son verilmiş su kulesini ekiplerimiz yeniden tasarladı. Mahallemizin güzelliğine güzellik katacak olan bu güzel projenin hayırlı ve uğurlu olmasını diliyorum.”

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.