SANKO OKULLARI YÜZMEDE 16 MADALYA VE BİR KUPA KAZANDI - Maraş46 | Kahramanmaraş Haber | K.Maraş Gündem Son Dakika HaberleriMaraş46 | Kahramanmaraş Haber | K.Maraş Gündem Son Dakika Haberleri

22 Mart 2026 - 01:51

SANKO OKULLARI YÜZMEDE 16 MADALYA VE BİR KUPA KAZANDI

SANKO OKULLARI YÜZMEDE 16 MADALYA VE BİR KUPA KAZANDI
Son Güncelleme :

26 Ekim 2021 - 18:07

SANKO Okulları, Gaziantep Şehitkamil Belediyesi tarafından düzenlenen “29 Ekim Cumhuriyet Kupası Şenlik Yarışları” 13 yaş üstü Kızlar Kategorisinde üçüncülük kupası ile dört altın, sekiz gümüş ve dört bronz olmak üzere toplam 16 madalya kazandı.

Alleben Yüzme Havuzunda düzenlenen yarışlarda; SANKO Spor Kulübü, 13 yaş üstü kızlar kategorisinde üçüncülük kupasını kazanırken, Beril Tanrıtanır, 200 metre sırtüstü ve karışık stilde birinci, 50 metre sırtüstü stilde ikinci, Çınar Özkamalı, 50 ve 100 metre kurbağalama stilde birinci, 50 metre serbest stilde ise ikinci oldu.

Ali Emre Simitçi, 100 metre serbest stilde, Tuna Karakuş, 50 ve 100 metre kurbağalama stilde, Yiğit Settar Evgülü ise 400 metre serbest stilde ikincilik elde etti.

Yaprak Ece Tuncel 50 metre kurbağalamada ikinci, Duru Kayın, 50 metre serbest stilde ikinci ve 100 metre serbestte üçüncü, Defne Su Demirbakan 50 ve 100 metre serbest stilde üçüncü, Kadirhan Sağlan ise 200 metre karışık stilde üçüncülük kazandı.

SANKO Okulları Genel Müdürü Fırat Mümtaz Asyalı, Cumhuriyetin 98. yıl dönümünde yetiştirdikleri öğrencilerin yüzme yarışlarında kazandıkları başarıyla gurur duyduklarını belirterek öğrencilerini ve öğretmenlerini kutladı.

FİKSTÜR - Maç Yok

Tümünü Gör

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.