Gıdanız İlacınız, İlacınız Gıdanız Olsun - Maraş46 | Kahramanmaraş Haber | K.Maraş Gündem Son Dakika HaberleriMaraş46 | Kahramanmaraş Haber | K.Maraş Gündem Son Dakika Haberleri

29 Mart 2024 - 15:50

Gıdanız İlacınız, İlacınız Gıdanız Olsun

Gıdanız İlacınız, İlacınız Gıdanız Olsun
Son Güncelleme :

14 Kasım 2021 - 18:11

GIDANIZ İLACINIZ, İLACINIZ GIDANIZ OLSUN

Hipokrat

Gıda ve İlaç Bu Milletin Kozmik Odasıdır.

Gıdaya hakim olan insanlara hakim olur.

“Yediğinize, içtiğinize dikkat edin; zira insan yediğinin, içtiğinin bir parçasıdır.” ilâhi ikazını hatırlayalım.

Bugün bir avuç şirket, GDO’lu tohumlarla dünya gıda pazarını ele geçirdi. Yıllarca “bilim” adına bunun hazırlığını yaptılar.

Gıda Terörü, silahlı terörden daha tehlikeli hale gelmiştir.

Virüslerin; savaş ajanı olarak kullanıldığı, nereden geleceğini bilemediğimiz mermiye dönüştüğü ve insanlığı esir aldığı bu çağda; virüslerden kurtulmak için insanlığın önüne çözüm olarak sadece ilacın ve aşının konmasını, ama sağlıklı beslenmeden, vücudun antikor üreteceği besinlerden hiç söz edilmemesini şiddetle kınıyoruz. Bu anlamda “tıp”da bilim de dünyada adeta esir alınmış durumda.

Kapitalizm, “daha çok üretim, daha çok tüketim” adına tohumların genleriyle oynanmakta, sanayi ürünü haline getirilen gıda, vücudun savunma mekanizmasına katkıda bulunmadığı gibi sürekli hastalık üretmektedir.

Hastalıkların çeşitlenerek artmasının nedeni budur.

İnsanlık bugün “zannederek” besleniyor.

“Daha çok hastalık, daha çok ilaç” felsefesiyle mafyaya dönüşen küresel ilaç firmaları, pazar paylarını artırıp, devletleri sömürmektedir. Küresel Çete, geçen yıl Afrika’ya iki trilyonluk silah satarken, aynı dönemde beş trilyonluk ilaç satmıştır.

Bilinmez meşhur ilaç, en masum zehirleme ve sömürme yoludur.

Ülkemizin, sadece kanser ilacına altı milyar ödediğini düşünürsek…..

“İşbaşına geçtiğinde yeryüzünde bozgunculuk çıkarmak, ekini ve nesli helâk etmek için koşar.” (Bakara Suresi-205)

İlâhi hükmü tecelli ediyor, diye düşünüyorum. Küresel Çete bunu yapıyor.

Net olarak görüyoruz ki bugün gıda silaha dönüşmüştür.

Sağlıksız gıda, sağlıksız beslenme; hastalık, hastane, ilaç demektir. Gıda, bu ülke için artık bir milli güvenlik meselesi haline gelmiştir. Gıda insanlığın kırmızı çizgisidir.

Gıda-terör bağlantısı hiç de abartı değildir. Dün çaktırmadan bize “Zeytinyağlı yiyemem / Basmada fistan giyemem” dedirtenler, ülkenin karar mekanizmasına sızıp bizi ayakta uyutanlar, Allah bilir bugün neler yapıyor?

İnsanlık; bu Küresel Çete’nin sağlıkta, ekonomide, sermaye piyasasında, sanal dünyada yaptıklarını görmez, onlar kadar uyanık olmazsa vay insanlığın haline.

Yetkililerin kulağı çınlasın.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
reklam