KSÜ Öğrencileri Doğa ile Buluştu - Maraş46 | Kahramanmaraş Haber | K.Maraş Gündem Son Dakika HaberleriMaraş46 | Kahramanmaraş Haber | K.Maraş Gündem Son Dakika Haberleri

8 Nisan 2026 - 18:12

KSÜ Öğrencileri Doğa ile Buluştu

KSÜ Öğrencileri Doğa ile Buluştu
Son Güncelleme :

13 Aralık 2021 - 11:54

Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi (KSÜ) öğrencileri, Spor Bilimleri Fakültesi, Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ve KSÜ Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı tarafından organize edilen ‘Doğa Yürüyüşü’ etkinliğinde bir araya gelerek vize sınav döneminin yorgunluğunu attı.

Klavuzlu Su Sporları Merkezinde gerçekleştirilen yürüyüş etkinliğine üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Niyazi Can, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Kadir Saltalı, Spor Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ökkeş Alpaslan Gençay, üniversite senato ve yönetim kurulu üyeleri, akademik ve idari personel ile çok sayıda öğrenci katıldı.

Etkinlik kapsamında doğa yürüyüşü gerçekleştirilirken Ceyhan nehri üzerinde yer alan tarihi Ceyhan Köprüsü (Taş Köprü) ziyaret edildi. Topluca yapılan kahvaltı ve ardından müzik eşliğinde eğlenen katılımcılar günü tekrar doğa yürüyüşüyle tamamladılar.

‘Doğa Yürüyüşü’ etkinliğinde hem spor yapma hem de öğrencilerle birlikte hoş vakit geçirme ve sohbet etme imkânı bulduklarını belirten üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Niyazi Can, “Üniversite olarak öğrencilerimize nitelikli eğitim, bilim ve teknoloji ortamı sunarken, kültür, sanat ve spor alanlarında, bireysel gelişimlerine katkı sunacak etkinlikleri de gerçekleştiriyoruz. Stresli ve yorucu vize sınav döneminin ardından öğrencilerimizle doğa yürüyüşünde bir araya geldik. Bu tür etkinliklerle bedenimizi ve zihnimizi dinlendirerek, önümüzdeki ders ve sınav süreçlerini de başarıyla tamamlayacağız. Öğrencilerimizin motivasyonuna önemli katkılar sunan bu etkinliğin de başarılarını olumlu yönde etkileyeceğine inanıyorum.” dedi.

Öğrencilerin bu tür etkinliklerin tekrarlanması yönündeki taleplerine olumlu karşılık veren Rektör Prof. Dr. Niyazi Can, Yıl boyunca Kahramanmaraş’ımızın farklı noktalarında bu tür doğayla buluşma etkinlikleri gerçekleştireceğiz. Öğrencilerimizi doğayla buluşturan yürüyüş etkinliğimize katkı ve katılım sağlayan herkese teşekkür ediyorum.” şeklinde konuştu.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.