Kahramanmaraş Akdeniz Gazeteciler Cemiyeti’nden Muharrem Sarıkaya’ya tepki! - Maraş46 | Kahramanmaraş Haber | K.Maraş Gündem Son Dakika HaberleriMaraş46 | Kahramanmaraş Haber | K.Maraş Gündem Son Dakika Haberleri

14 Mayıs 2026 - 21:44

Kahramanmaraş Akdeniz Gazeteciler Cemiyeti’nden Muharrem Sarıkaya’ya tepki!

Kahramanmaraş Akdeniz Gazeteciler Cemiyeti’nden Muharrem Sarıkaya’ya tepki!
Son Güncelleme :

20 Aralık 2021 - 11:08

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin ile röportaj gerçekleştiren gazeteci Muharrem Sarıkaya’nın, yanına gelip mikrofonunu ayarlayan ajans çalışanı Ahmet Demir’i tokatladığı anlar ortaya çıktı.

Olay sonrası tepki toplayan Sarıkaya’ya bir tepki de (KMAGC) Kahramanmaraş Akdeniz Gazeteciler Cemiyeti’nden geldi.
Kahramanmaraş Akdeniz Gazeteciler Cemiyeti başkanı Serkan Ercüment Kuzu’nun yazılı açıklaması şöyle;
“Gaziantep Belediye Başkanı Fatma Şahin ile yapılan canlı yayın sırasında gazeteci Muharrem Sarıkaya’nın İHA kameramanı Ahmet Demir’e şiddet uygulamasını kınıyoruz.

Bu kabul edilemez bir davranıştır.

Akıl, insanlık dışı, basın meslek ve onuruna yakışmayan bu şiddet yalnızca bir özür dilemekle geçiştirilemez.

Bu olay bir kez daha göstermiştir ki, gazetecilik mesleğinin etik değerler kapsamında var olabilmesi ve geleceği için Cemiyetler temel koşuldur.

Benzer bir talihsizliğin bir kez daha yaşanmamasını diliyor, mesleğimiz adına acil düzenleyici kararların atılmasını talep ediyoruz.”

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.