Kahramanmaraş’ta kahvehanede kumar oynayan 4 kişiye ceza uygulandı - Maraş46 | Kahramanmaraş Haber | K.Maraş Gündem Son Dakika HaberleriMaraş46 | Kahramanmaraş Haber | K.Maraş Gündem Son Dakika Haberleri

29 Mart 2026 - 16:56

Kahramanmaraş’ta kahvehanede kumar oynayan 4 kişiye ceza uygulandı

Kahramanmaraş’ta kahvehanede kumar oynayan 4 kişiye ceza uygulandı
Son Güncelleme :

02 Ocak 2022 - 16:20

Kahramanmaraş İl Jandarma Komutanlığından yapılan açıklamaya göre, kırsal Beyoğlu Mahallesi’ndeki bir kahvehanede kumar oynatıldığı bilgisi üzerine çalışma başlatıldı.

Düzenlenen operasyonda, kumar oynamak için kullanılan malzemelere el konuldu. Kumar oynarken suçüstü yakalanan 4 kişiye 6 bin 680 lira idari para cezası uygulandı. İşletme sahibi hakkında “kumar oynamak için yer ve imkan temin etmek” suçundan adli işlem başlatıldı.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.