Çabukel, Umud’un olmadığı yerde seçim olmak zorundadır! - Maraş46 | Kahramanmaraş Haber | K.Maraş Gündem Son Dakika HaberleriMaraş46 | Kahramanmaraş Haber | K.Maraş Gündem Son Dakika Haberleri

30 Nisan 2024 - 03:06

Çabukel, Umud’un olmadığı yerde seçim olmak zorundadır!

Çabukel, Umud’un olmadığı yerde seçim olmak zorundadır!
Son Güncelleme :

24 Nisan 2022 - 23:12

İyi parti Kahramanmaraş il başkanı av. Ahmet Çabukel, ülkenin biran önce erken seçime gitmesi gerektiğini söyledi.
Çabukel, “Biz ülkeyi yönetmeye hazırız tüm kadrolarına hazırız. Erken seçim elbette iyi olur. Çünkü artık iktidar ülkeyi yönetmez oldu. Kimseye umut olamıyorlar, umut’un olmadığı yerde seçim olmak zorundadır.”dedi.
“Ülkeyi yönetmeye hazırız”
İyi parti kadroları olarak ülkeyi yönetmeye hazır olduklarına dikkat çeken başkan Ahmet Çabukel şunları söyledi: “Bizim her alanda projelerimiz hazır. Biz siyaseti iş olsun diye yapmıyoruz. Biz siyaseti ülkemize katkı sağlamak için yapıyoruz. Siyasette liyakat yok, sadece iş olarak geçim kapısı olarak görüyorlar. Mahalle temsilcilerimizle sürekli istişare halindeyiz. Şehrin sorunlarına hakimiz bu sorunlarla ilgili çözüm önerilerimizde hazır. Esnaf kan ağlıyor, vatandaş kan ağlıyor. Kimsede halinden memnun değil. Orta sınıf yok olmuş durumda. Bizlerde böyle bir ortamda siyaset yapmaya çalışıyoruz. Yardıma muhtaç kardeşlerimize paket dağıtıyoruz. Ve bu paketlerimizi alışveriş kartı şeklinde yaptık. İftar programları düzenliyoruz. Böylelikle üye sayımız her geçen gün artmaya devam ediyor.”

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
reklam