Başkan Kılıç Halkın umudu İyi Parti - Maraş46 | Kahramanmaraş Haber | K.Maraş Gündem Son Dakika HaberleriMaraş46 | Kahramanmaraş Haber | K.Maraş Gündem Son Dakika Haberleri

30 Nisan 2024 - 11:33

Başkan Kılıç Halkın umudu İyi Parti

Başkan Kılıç Halkın umudu İyi Parti
Son Güncelleme :

16 Haziran 2022 - 18:52

İyi Parti Onikişubat İlçe Başkanı Doğan Murat Kılıç, esnafın bittiğini halkın geçinemez duruma geldiğini, kiralarının ödeyemediklerini ifade ederek, Halkın umudunun İyi Parti olduğunu belirtti.

İyi Parti Onikişubat İlçe Başkanı Doğan Murat Kılıç, Beraberinde Onikişubat Belediye Başkan Adayı Mustafa Bastırmacı, milletvekili aday aday Doç.Dr.Ziya Dumlupınar ile esnaf ziyaretlerinde bulundu.

Ziyaretlerle ilgili açıklamalarda bulunan Başkan Kılıç “Onikişubat Belediye Başkan Adayımız Sayın Mustafa Bastırmacı,milletvekili aday adaylarımızdan sayın Doç.Dr.Ziya Dumlupınar hocamız İl yönetim kurulu üyelerimiz ve Onikişubat yönetim kurulu üyelerimizle beraber Akif İnan Mahallesindeki esnaflarımız ve parkta oturan emeklilerimizi ziyaret edip hasbihal etme fırsatımız oldu.

Esnaf bitmiş durumda insanlar bişey alamıyor kiralarımızı ödemekte zorlanıyoruz diyorlar ve değişim için İYİ Partiden olan umutlarından bahsediyorlar. Alışverişe gelen halk geçinemediklerini çok zorlandıklarını dile getiriyorlar ama İYİ Partiye olan inançlarını da dile getirmeleri bizleri ziyadesiyle mutlu ediyor.

Evet bize inanın biz liyakatli kadrolarımızla bu ülkeyi ayağa kaldıracağımıza söz veriyoruz dedik. Kararsız bir çok seçmene yaptığımız dokunuşlarla geleceğe umutla bakmalarını sağladık. Sabredin İYİ Parti geliyor #azkaldı.”

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
reklam