Başkan Güngör, Yüzyılın Projesine İmza Attı - Maraş46 | Kahramanmaraş Haber | K.Maraş Gündem Son Dakika HaberleriMaraş46 | Kahramanmaraş Haber | K.Maraş Gündem Son Dakika Haberleri

28 Mart 2024 - 18:31

Başkan Güngör, Yüzyılın Projesine İmza Attı

Başkan Güngör, Yüzyılın Projesine İmza Attı
Son Güncelleme :

06 Kasım 2022 - 20:46

Bana göre Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye başkanı Hayrettin Güngör, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Ortaya koyduğu “Türkiye yüzyılı” vizyonu çerçevesinde önümüzdeki yüz yıla damgasını vuracak olan Ali Kayası Cam Teras ve Turizm Tesisleri’nin temelini atarak yüz yılın projesine imzasını atmıştır.


Temel atma töreninde gördüğüm Ali Kayası Türkiye’nin ve dünyanın en gözde mekânlarından birisi olacak “Ali Kayası, özellikle barajın da yapılmasıyla birlikte çok daha önemli bir doğal güzellik haline gelecek. Burada hayata geçirecek olan cam teras sadece Türkiye’nin değil, dünyanın en güzel mekânlarından birisi olacak gibi. Bölgenin dokusuna uygun yeni yeme içme mekânı, sosyal donatı alanları ve yürüyüş yollarının hayata geçirilmesiyle birlikte muhteşem bir proje ortaya çıkacak.


Uzun yıllar Kahramanmaraş’a istenilen düzeyde turist gelmediği yönünde hep şikâyet ederiz.
“Verilere göre şehrimizin yıllık turizm potansiyeli 250 bine yakın. Bunu ilk aşamada 500 bin, orta vadede de bir milyona çıkarmamız imkânsız değil diyen Başkan Hayrettin Güngör’e koşulsuz destek olmak gerektiğini düşünüyorum.


Yedi kuyular Kayak Merkezinde olduğu gibi Hayata geçirilen projeler kapsamında şehrimizin ekonomik gelişmişliğini de çok daha yukarılara taşıyabiliriz.


Naçizane benim gözlemim Ali Kayası Cam Teras ve Turizm Tesisleri’nin, Yedi Kuyular Kayak Merkezi gibi bölge illerin ve tüm Türkiye’nin cazibe alanı olacağına inanıyorum. Şöyle bir baktığımızda çevre illerde böylesine içeriği zengin doğası harika bir proje yok. Bu noktada bizlere düşen bu güzelliği her yerde herkese duyurmamızdır.

EN ÇOK KAZANANLAR

EN ÇOK KAYBEDENLER

EN ÇOK İŞLEM GÖRENLER

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
reklam

DÖVİZ KURU

BIST100
DOLAR
EURO
BITCOIN
ÇEYREK ALTIN
GRAM ALTIN