Afşin Belediye Başkanı Güven Esnafın Yanında Olmaya Devam Ediyor - Maraş46 | Kahramanmaraş Haber | K.Maraş Gündem Son Dakika HaberleriMaraş46 | Kahramanmaraş Haber | K.Maraş Gündem Son Dakika Haberleri

30 Nisan 2024 - 03:52

Afşin Belediye Başkanı Güven Esnafın Yanında Olmaya Devam Ediyor

Afşin Belediye Başkanı Güven Esnafın Yanında Olmaya Devam Ediyor
Son Güncelleme :

15 Mart 2023 - 17:01

Depremin yaşandığı ilk anlardan itibaren Afşinlileri bir an olsun yalnız bırakmayan Afşin Belediye Başkanı Sn. Mehmet Fatih Güven, esnaf ziyaretlerine devam ediyor. Başkan Güven: “Geçirdiğimiz bu zor günlerin ardından işinin başında olan ilçemizin kıymetli esnafının yanında olmaya, dertlerine derman olmaya devam edeceğiz.” dedi.

Deprem sonrası ilçede kepenk açan esnafı tek tek ziyaret ederek durumları hakkında bilgi alan ve talepleri dinleyen Başkan Güven, esnafın zor günlerdeki en büyük destekçisi oldu.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
reklam