Onikişubat Spor Kulübü’nden Fırtına Gibi Başlangıç - Maraş46 | Kahramanmaraş Haber | K.Maraş Gündem Son Dakika HaberleriMaraş46 | Kahramanmaraş Haber | K.Maraş Gündem Son Dakika Haberleri

18 Ekim 2024 - 08:53

Onikişubat Spor Kulübü’nden Fırtına Gibi Başlangıç

Onikişubat Spor Kulübü’nden Fırtına Gibi Başlangıç
Son Güncelleme :

14 Ekim 2024 - 9:07

Bölgesel Amatör Lig’de mücadele eden Onikişubat Spor Kulübü, sezonun ilk haftasında Arapgir Spor ile karşı karşıya geldi. Deplasmanda oynanan bu zorlu mücadelede Onikişubat, rakibini 4-1 gibi net bir skorla mağlup ederek lige etkileyici bir giriş yaptı.

Arapgir ilçe stadyumunda gerçekleştirilen karşılaşmada Onikişubat Spor, güçlü kadrosuyla dikkat çekti. Takımın gollerini ise Berat Erdal, Ahmet Şahbaz, Bünyamin Kılıç ve Ali Özdiller kaydetti. Bu gollerle Onikişubat, hem skoru lehine çevirdi hem de taraftarlarını coşturdu.

Bu sezon iddialı bir kadro oluşturan Onikişubat Spor Kulübü, şampiyonluk hedefiyle sahaya çıkıyor. Arapgir Spor karşısında elde edilen bu galibiyet, kulübün sezon hedeflerine ulaşma yolunda önemli bir adım olarak değerlendiriliyor.
Onikişubat Spor Kulübü, önümüzdeki maçlarda da bu performansını sürdürmeyi ve başarılı bir sezon geçirmeyi hedefliyor.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.