Terör örgütü PKK’dan bir grup silahlarını imha etti - Maraş46 | Kahramanmaraş Haber | K.Maraş Gündem Son Dakika HaberleriMaraş46 | Kahramanmaraş Haber | K.Maraş Gündem Son Dakika Haberleri

1 Nisan 2026 - 11:32

Terör örgütü PKK’dan bir grup silahlarını imha etti

Terör örgütü PKK’dan bir grup silahlarını imha etti
Son Güncelleme :

11 Temmuz 2025 - 15:07

Terör örgütü PKK’dan bir grup, Irak’ın Süleymaniye kentinde silahlarını imha etti.

Süleymaniye’ye bağlı Surdaş nahiyesi sınırlarındaki bir mağarada toplanan PKK’lı grup, buradan silahlarıyla çıkarak, topluluğun bulunduğu alana geldi.

15’i kadın 30 kişiden oluşan PKK’lı grup, ellerindeki silahları içinde ateş bulunan büyük bir kazana atarak imha etti.

Alanda bir örgüt elebaşı, Türkçe ve Kürtçe mesaj okudu.

Faaliyetin gerçekleştiği alanda Milli İstihbarat Teşkilatı Başkanlığı yetkilileri, Iraklı yetkililer, Irak Kürt Bölgesel Yönetimi yetkilileri ve güvenlik güçleri, DEM Partililer, bazı sivil toplum kuruluşlarından katılımcılar ve medya mensupları yer aldı.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.