Büyükşehir’den Göksun’a 22 Milyonluk Yol Yatırımı - Maraş46 | Kahramanmaraş Haber | K.Maraş Gündem Son Dakika HaberleriMaraş46 | Kahramanmaraş Haber | K.Maraş Gündem Son Dakika Haberleri

28 Mart 2026 - 03:06

Büyükşehir’den Göksun’a 22 Milyonluk Yol Yatırımı

Büyükşehir’den Göksun’a 22 Milyonluk Yol Yatırımı
Son Güncelleme :

24 Temmuz 2025 - 21:58

Büyükşehir Belediyesi, Göksun’un kırsal mahallelerinden Payamburnu’nun yolunu 22 Milyonluk yatırımla baştan uca yeniledi.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, şehir genelinde sürdürdüğü ulaşım yatırımlarını kırsal mahallelere kadar ulaştırmaya devam ediyor. Bu kapsamda, Göksun’un kırsal mahallelerinden biri olan Payamburnu’nun ulaşım altyapısı baştan sona yenilendi. Yol Yapım, Bakım ve Onarım Dairesi Başkanlığı koordinesinde gerçekleştirilen çalışmalarla, mahalleye ulaşımı sağlayan 4 kilometrelik arterde yoğun bir yenileme süreci yürütüldü. Yapılan çalışmalar kapsamında yol genişletme, menfez inşası ve sathi kaplama uygulamaları tamamlanarak arter, modern ve konforlu bir yapıya kavuşturuldu. Toplamda 22 Milyon TL’lik yatırımla hayata geçirilen proje sayesinde, özellikle tarımsal faaliyetlerin yoğun olduğu kırsal bölgede ulaşım güvenliği artırıldı, mevsimsel zorlukların yolculuklara etkisi en aza indirildi. Mahalle sakinleri de yolun yenilenmesinden duydukları memnuniyeti dile getirerek, özellikle kış aylarında yaşanan ulaşım sıkıntılarının sona erdiğini ve yeni yol sayesinde mahalleye erişimin çok daha güvenli hale geldiğini belirttiler.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.