“Partimize nice pusular, kumpaslar, tuzaklar kuruldu” - Maraş46 | Kahramanmaraş Haber | K.Maraş Gündem Son Dakika HaberleriMaraş46 | Kahramanmaraş Haber | K.Maraş Gündem Son Dakika Haberleri

5 Aralık 2025 - 22:06

“Partimize nice pusular, kumpaslar, tuzaklar kuruldu”

“Partimize nice pusular, kumpaslar, tuzaklar kuruldu”
Son Güncelleme :

14 Ağustos 2025 - 21:05

“Kim ne derse desin, AK Parti bugün düne göre daha güçlüdür, inşallah yarın daha güçlü olacaktır.” diyen Erdoğan, AK Parti ailesinin Türkiye’nin en büyük, en kuşatıcı, en renkli ailesi olduğunu söyledi.

Erdoğan, milletin her bir ferdine AK Parti çatısı altında yer olduğunu, Türkiye sevdasıyla yanan, ülkeye hizmet tutkusuyla çalışan, “Önce ülkem ve memleketim” diyen herkesin tabi üyeleri olduğunu kaydetti.

Bu zorlu mücadeleyi ilk başlattıklarında Türkiye’nin 28 Şubat müdahalesiyle girdiği dehlizde yönünü yitirmiş bir ülke olduğunu dile getiren Erdoğan, postmodern darbenin etkilerinin siyaset, eğitim, ekonomi ve toplum zemininde tüm kesafetiyle hissedildiğini belirtti.

İş dünyası, sanayici, işçinin derin bir hayal kırıklığı yaşadığını, demokrasinin vesayetin ağır baskısı altında ezilmiş durumda olduğunu söyleyen Erdoğan, böyle bir dönemde AK Parti’nin milletin umudu olarak Türk siyasetine bir güneş misali doğduğunu ifade etti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, sözlerini şöyle sürdürdü:

“Bundan tam 24 yıl önce, 14 Ağustos 2001’de, ‘Bugün Türk siyaset tarihine hizmete sevdalı insanların kurduğu AK Parti’nin doğum günü olarak geçecek’ dedik ve öyle oldu. O gün halka ve Hakk’a hizmet için hep beraber uzun ince bir yola çıktık. Bu yolculukta refikimiz aziz milletimizdi. Allah’a hamdolsun, o günden bugüne milletin yolundan, milletimizin çizdiği rotadan bir an bile ayrılmadık.

Üzerimizden nice oyunlar oynandı. Partimize nice pusular, kumpaslar, tuzaklar kuruldu. Yolumuza taş koymak isteyenler oldu. Besleyip büyüttükleri tüm yılanlarını sırasıyla üzerimize saldılar. Tehditlerle, baskılarla, kapatma davalarıyla bizi yıldırmaya çalıştılar. Terör eylemleriyle, sokak olaylarıyla ülkemizi kaosa sürüklemeye kalktılar. Devlet içindeki vesayetçi yapılarla, karanlık odaklarla, haşhaşi çeteleriyle istikbal yürüyüşümüzü akamete uğratmak istediler. Önce 17/25 Aralık darbe girişimiyle ardından 15 Temmuz kanlı ihanetiyle bu ülkeyi yabancılara peşkeş çekmeye yeltendiler. Bunların tamamını milletimizin kararlılığıyla, milletimizden aldığımız güçlü destekle aşmayı başardık. Dik durduk, surda gedik açtırmadık.”

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.