UEFA Şampiyonlar Ligi 2025-2026 sezonunda ülkemizi temsil edecek tek Türk takımı Galatasaray’ın rakipleri resmen belli oldu. Monaco’da gerçekleşen kura çekimi sonrası sarı-kırmızılıların Devler Ligi’nde karşılaşacağı takımlar ve fikstürü açıklandı.
Galatasaray’ın Şampiyonlar Ligi Rakipleri
Sarı-kırmızılılar kura çekimine 4. torbadan katıldı ve birbirinden zorlu rakiplerle eşleşti. İşte Galatasaray’ın Devler Ligi’nde karşılaşacağı takımlar:

Liverpool (İç saha)
Manchester City (Deplasman)
Eintracht Frankfurt (Deplasman)
Atletico Madrid (İç saha)
Bodo/Glimt (İç saha)
Ajax (Deplasman)
Monaco (Deplasman)
Galatasaray’ın Şampiyonlar Ligi Fikstürü
İlk maç: Galatasaray – Liverpool (İstanbul)
- maç: Manchester City – Galatasaray (Manchester)
- maç: Eintracht Frankfurt – Galatasaray (Frankfurt)
- maç: Galatasaray – Atletico Madrid (İstanbul)
- maç: Galatasaray – Bodo/Glimt (İstanbul)
- maç: Ajax – Galatasaray (Amsterdam)
- maç: Monaco – Galatasaray (Monako)
- maç: Galatasaray – Union SG (İstanbul)
Cim Bom’u Zorlu Bir Grup Bekliyor
Galatasaray, Liverpool ve Manchester City gibi Avrupa devleriyle karşı karşıya gelirken, aynı zamanda Atletico Madrid, Ajax ve Monaco gibi güçlü rakiplerle de mücadele edecek. Sarı-kırmızılılar, iç sahada Türk Telekom Stadyumu’nda taraftarının desteğiyle kritik maçlara çıkacak.
UEFA Şampiyonlar Ligi’nde yeni format gereği her takım toplamda 8 maç oynayacak. Galatasaray bu karşılaşmaların 4’ünü iç sahada, 4’ünü deplasmanda yapacak.