KASKİ’den Elbistan’da Asfalt Çalışması - Maraş46 | Kahramanmaraş Haber | K.Maraş Gündem Son Dakika HaberleriMaraş46 | Kahramanmaraş Haber | K.Maraş Gündem Son Dakika Haberleri

20 Aralık 2025 - 06:36

KASKİ’den Elbistan’da Asfalt Çalışması

KASKİ’den Elbistan’da Asfalt Çalışması
Son Güncelleme :

03 Eylül 2025 - 16:13

KASKİ, Elbistan’da altyapı imalatlarının ardından bozulan yolların tamiratını gerçekleştiriyor. Çalışmalar sırasında zarar gören yol kaplamaları yaklaşık 57 Milyon TL’lik yatırımla sıcak asfalt ile onarılıyor.

KASKİ Genel Müdürlüğü tarafından şehir merkezinin yanı sıra 11 ilçede eş zamanlı olarak sürdürülen altyapı çalışmaları hız kesmeden devam ediyor. Altyapı imalatlarının tamamlandığı bölgelerde üstyapı çalışmalarını da titizlikle sürdüren KASKİ ekipleri, Elbistan’daki Battalgazi, Orhangazi, Kümbet, Yunus Emre, Pınarbaşı ve Kızılcaoba Mahallelerinde altyapı imalatlarının tamamlanmasının ardından üstyapı çalışmalarına geçti. 6 mahallede yaklaşık 10 kilometrelik yolda bozulmaların giderilmesi amacıyla sıcak asfaltla tamir çalışmaları başlatıldı. Ekipler, zarar gören yol kaplamalarını onararak ulaşımda yaşanabilecek aksaklıkların önüne geçmeyi hedefliyor.

Elbistan’ın Geleceğine Yatırım

KASKİ Genel Müdürlüğünden yapılan açıklamada, “Şehrimizin dört bir yanında vatandaşlarımızın daha güvenli, konforlu ve huzurlu bir yaşam sürmesi için altyapıdan üstyapıya tüm çalışmalarımızı titizlikle sürdürüyoruz. Gerçekleştirilen altyapı yatırımları Elbistan’ın geleceği için büyük önem taşıyor. Altyapısı tamamlanan mahallelerde de üstyapı imalatları kesintisiz bir şekilde devam ediyor” ifadelerine yer verildi.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.