Alpedo Kanal 7 Avrupa TV de - Maraş46 | Kahramanmaraş Haber | K.Maraş Gündem Son Dakika HaberleriMaraş46 | Kahramanmaraş Haber | K.Maraş Gündem Son Dakika Haberleri

19 Ekim 2024 - 07:36

Alpedo Kanal 7 Avrupa TV de

Alpedo Kanal 7 Avrupa TV de
Son Güncelleme :

22 Nisan 2019 - 15:07

Kahramanmaraş Kervan Pastaneleri, ve Alpedo Kanal 7 Avrupa TV de Kahramanmaraş’ın tanıtımına önemli bir programa katılarak imza attı.

7 Ülke ve 72 000 satış noktası ile dondurma sektöründe lider olan Alpedo Kahramanmaraş Kanal 7 Avrupa TV de Meltem’le Zirvedekiler programında Kervan Pastaneleri ve Alpedo sponsorluğu ile Kahramanmaraş’ın tanıtımına büyük katkı sağlayacak program gerçekleştirildi.

Geçtiğimiz Pazar günü 21,04,2019 saat 14:30’da yayınlanan programa Milletvekili Habibe Öçal’da katılarak özellikle Kahramanmaraş mutfağının tanıtımına katkı sağladı.

Kervan Pastaneleri, ve Alpedo yönetim kurulu başkanı Sami Kervancıoğlu, Programda Kahramanmaraş’ın mutfağından dondurmasına, tarihi ve turistik yerlerinden, kültürüne ve türkülerine kadar tüm değerlerine yer verilmesinden dolayı çok mutlu olduğunu belirtti. Ayrıca sazıyla sözüyle Deniz Gürdal ve ekibi izleyicilere Maraş türkülerinden bir demet sundular.

Onikişubat ilçe belediye başkanı Hanefi Mahçiçek, Dulkadiroğlu belediye başkanı Necati Okay’da programa katılarak ilçelerini ve projelerini anlattılar.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.