Aday öğretmenler, fidan dikti - Maraş46 | Kahramanmaraş Haber | K.Maraş Gündem Son Dakika HaberleriMaraş46 | Kahramanmaraş Haber | K.Maraş Gündem Son Dakika Haberleri

15 Aralık 2025 - 23:44

Aday öğretmenler, fidan dikti

Aday öğretmenler, fidan dikti
Son Güncelleme :

28 Nisan 2019 - 11:31

Kahramanmaraş’ın Elbistan, Ekinözü ve Nurhak ilçelerinde ataması yapılan öğretmenler, Tema Vakfı gönüllüleri, öğrenciler ve denetimli serbestlik yükümlüleri ile Şardağı’na çam fidanı dikti.

Aday Öğretmen Yetiştirme Koordinatörü Faik Türk, öğretmenlerin hayatın her aşamasında yer almaları gerektiğini belirterek, eğitimin okul içiyle sınırlı olmadığını hatırlatmak için “okul dışı uygulamalar” kapsamında fidan diktiklerini söyledi.

Şubat ayında ataması Elbistan, Ekinözü ve Nurhak ilçelerine yapılan 62 aday öğretmenle ağaç dikme etkinliği düzenlendiklerini dile getiren Türk, “Aday öğretmenlerimizin çevreyle ilgili farkındalıklarını arttırmak, öğretmenliğin sadece dersten ibaret olmadığını vurgulamak için sosyal etkinliklere katılıyoruz. Öğretmen arkadaşlarımızın görev yaptıkları yerlerde sosyal projeler ve yaşam alanlarıyla da ilgili olmalarını sağlamaya çalışıyoruz.” diye konuştu.

Tema Vakfı Elbistan Temsilcisi Fatma Doğuç da aday öğretmenlerin eğitime fidan dikme ile başlamalarından son derece memnun olduklarını belirtti.

Aday öğretmenlerden Gökçenur Konak ise fidan dikerek doğaya katkı sunmaya çalıştıklarını kaydetti.

 

 

 

 

 

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.