DULKADİROĞLU BELEDİYESİ NAMIK KEMAL PARKINI YENİLEDİ - Maraş46 | Kahramanmaraş Haber | K.Maraş Gündem Son Dakika HaberleriMaraş46 | Kahramanmaraş Haber | K.Maraş Gündem Son Dakika Haberleri

30 Mart 2026 - 06:27

DULKADİROĞLU BELEDİYESİ NAMIK KEMAL PARKINI YENİLEDİ

DULKADİROĞLU BELEDİYESİ NAMIK KEMAL PARKINI YENİLEDİ
Son Güncelleme :

14 Nisan 2021 - 12:30

Dulkadiroğlu Belediyesi, Birleşmiş Milletler (BM) Uluslararası Göç Örgütü Kahramanmaraş Ofisi iş birliğiyle projelendirdiği Namık Kemal Parkı’nı yenileyerek hizmete sundu.

Yeşil alan ve çevre konusunda önemli projelere imza atan Dulkadiroğlu Belediyesi, mevcut yeşil alan ve parklarda düzenleme çalışmaları başlattı. Bu kapsamda Birleşmiş Milletler Uluslararası Göç Örgütü Kahramanmaraş Ofisi ile iş birliği yapan Dulkadiroğlu Belediyesi, bölgesinde bulunan iki adet parkı yenileyerek hizmete sundu. Bu parklardan biri olan Namık Kemal Mahalle Parkı, baştan aşağı yenilenerek vatandaşların hizmetine sunuldu.

Konuyla ilgili konuşan Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Necati Okay, şunları aktardı: “İlçemiz sınırları içerisinde bulunan iki adet parkı Birleşmiş Milletler Uluslararası Göç Örgütü ile birlikte modernize ediyoruz. Bu parklarımızın fonlanması Birleşmiş Milletler tarafından gerçekleştirilmektedir. Park ve bahçe konusunda çok önemli yatırımlarımız var. Bu iki parkımızda bu kaynakla yenilenerek Kahramanmaraş’ımıza ve ilçemize hizmet verecek.”

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.