Kahramanmaraşlı Gazeteci Yaşar Erikli’nin Oğlu Evliliğe İlk Adımı Attı! - Maraş46 | Kahramanmaraş Haber | K.Maraş Gündem Son Dakika HaberleriMaraş46 | Kahramanmaraş Haber | K.Maraş Gündem Son Dakika Haberleri

8 Aralık 2025 - 17:06

Kahramanmaraşlı Gazeteci Yaşar Erikli’nin Oğlu Evliliğe İlk Adımı Attı!

Kahramanmaraşlı Gazeteci Yaşar Erikli’nin Oğlu Evliliğe İlk Adımı Attı!
Son Güncelleme :

08 Aralık 2025 - 14:09

Kahramanmaraş’ta basın camiasının saygın ve tecrübeli isimlerinden Yaşar Erikli, oğlu Muhammet Batuhan Erikli’nin nişan töreniyle gurur dolu bir gün yaşadı.
Aile arasında gerçekleştirilen merasimde, Muhammet Batuhan Erikli ile Gülşah Otbicen evliliğe ilk adımı attı.
İki aile arasında düzenlenen nişan merasiminde, Yaşar ve Fatma Erikli çiftinin oğlu Muhammet Batuhan Erikli ile Sıddık ve Hamide Otbicen çiftinin kızı Gülşah Otbicen, evlilik yolculuğuna nişan yüzüklerini takarak ilk adımı attı.
Yakın akrabaların katıldığı tören, samimi bir atmosferde gerçekleşti.
Nişan merasiminin ardından aile büyükleri genç çifte hayırlı bir birliktelik ve ömür boyu mutluluk temennilerinde bulundu.

Bizlerde www.maras46.net Ailesi olarak Erikli ailesine bir ömür mutluluklar diliyoruz.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.