Kahramanmaraş’ta bir kişi evinde ölü bulundu - Maraş46 | Kahramanmaraş Haber | K.Maraş Gündem Son Dakika HaberleriMaraş46 | Kahramanmaraş Haber | K.Maraş Gündem Son Dakika Haberleri

29 Mart 2026 - 23:49

Kahramanmaraş’ta bir kişi evinde ölü bulundu

Kahramanmaraş’ta bir kişi evinde ölü bulundu
Son Güncelleme :

24 Temmuz 2021 - 20:43

Kahramanmaraş’ın Onikişubat ilçesinde 46 yaşındaki kişi, evinde ölü bulundu.

Yirmiikigün Mahallesi’nde bir sitede 13 yaşındaki oğlu E.K. ile beraber yaşayan Gürcan K, misafirlikten dönen oğluna kapıyı açmadı.

Babasının kapıyı açmaması üzerine E.K. durumu akrabalarına bildirerek, çilingir yardımıyla eve girdi.

Gürcan K’nin hareketsiz şekilde yattığını görülünce durum polis ve sağlık ekiplerine bildirildi.112 Acil Servis ekiplerince yapılan incelemede Gürcan K’nin hayatını kaybettiği belirlendi.

Sevgilisi yüzüne kezzap atmıştı

Eşinden 3 yıl önce boşanan Gürcan K, geçen yıl haziran ayında çalıştığı iş yerinde sevgilisi olduğu öne sürülen F.Ö. tarafından yüzüne kezzap dökülerek yaralanmıştı. Zanlı kadın mahkemece tutuklanmıştı.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.