Kahramanmaraş’tan Şanlıurfa’ya 1 Mayıs kutlamalarına giden otobüs tırla çarpıştı 5 Ölü 14 Yaralı Var - Maraş46 | Kahramanmaraş Haber | K.Maraş Gündem Son Dakika HaberleriMaraş46 | Kahramanmaraş Haber | K.Maraş Gündem Son Dakika Haberleri

20 Aralık 2025 - 12:54

Kahramanmaraş’tan Şanlıurfa’ya 1 Mayıs kutlamalarına giden otobüs tırla çarpıştı 5 Ölü 14 Yaralı Var

Kahramanmaraş’tan Şanlıurfa’ya 1 Mayıs kutlamalarına giden otobüs tırla çarpıştı 5 Ölü 14 Yaralı Var
Son Güncelleme :

01 Mayıs 2019 - 8:07

1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü kutlamalarına katılmak üzere Kahramanmaraş’ın Elbistan ilçesinden Şanlıurfa’ya giden işçileri taşıyan midibüsün devrilmesi sonucu meydana gelen kazada, ilk belirlemelere göre 5 kişi öldü, 12 kişi yaralandı.

Hak-İş ve ve Memur-Sen tarafından Şanlıurfa’da düzenlenen 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü kutlamalarına katılmak için Kahramanmaraş’ın Elbistan ilçesinden yola çıkan işçileri taşıyan 46 VK 309 plakalı sürücüsü henüz belirlenemeyen midibüs, Birecik-Suruç otoyolunda 45 HS 042 plakalı otomobille çarpışarak devrildi.

Kazada ilk belirlemelere göre 5 kişi hayatını kaybetti, 12 kişi yaralandı.

Kaza yerine giden 112 Acil Servis ekiplerinin yaptığı ilk müdahale sonrası yaralılar çevredeki hastanelere kaldırıldı.
Şanlıurfa’da düzenlenen 1 Mayıs programı kaza nedeniyle yarıda kesildi
Hak-İş ve Memur-Sen tarafından Şanlıurfa’da düzenlenen 1 Mayıs programı, Kahramanmaraş’tan programa katılmak için Şanlıurfa’ya gelen bir grubun trafik kazası geçirmesi nedeniyle yarıda kesildi.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.