Kitap Fuarı, İkinci Gününde Batı ve Toytok Söyleşisiyle Devam Etti - Maraş46 | Kahramanmaraş Haber | K.Maraş Gündem Son Dakika HaberleriMaraş46 | Kahramanmaraş Haber | K.Maraş Gündem Son Dakika Haberleri

6 Aralık 2025 - 03:06

Kitap Fuarı, İkinci Gününde Batı ve Toytok Söyleşisiyle Devam Etti

Kitap Fuarı, İkinci Gününde Batı ve Toytok Söyleşisiyle Devam Etti
Son Güncelleme :

19 Ekim 2025 - 17:52

Büyükşehir Belediyesinin 10. Uluslararası Kitap Fuarı’nda düzenlenen söyleşide okurlarla bir araya gelen Uğur Batı ve Hakan Toytok; toplumsal değerler, bireysel ve toplumsal gelişim ile birey-toplum etkileşimi gibi pek çok konuyu farklı bakış açılarıyla ele aldı.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesinin düzenlediği 10. Uluslararası Kahramanmaraş Kitap Fuarı, ikinci gününde de yoğun ilgiyle devam ediyor. Her yaştan kitapseverin ziyaret ettiği fuarda, Türkiye’nin sevilen yazarlarından Uğur Batı ile eğitimci – yazar Prof. Dr. Esef Hakan Toytok, edebiyatseverlerle bir araya geldi. KAFUM’da gerçekleştirilen söyleşi programına okurlar büyük ilgi gösterdi. Dolu dolu geçen etkinlikte Batı ve Toytok; toplumsal değerler, bireysel ve toplumsal gelişim ile birey-toplum etkileşimi gibi pek çok konuyu farklı bakış açılarıyla ele aldı. Katılımcıların aktif olarak yer aldığı söyleşi hem düşünsel hem de duygusal yönüyle dikkat çekti. Programın ardından Uğur Batı, kitaplarını imzalayarak okurlarıyla birebir sohbet etme imkânı buldu.

“Çok Canlı Bir Fuar Oluyor”

Söyleşinin ardından fuara ilişkin değerlendirmelerde bulunan Uğur Batı, Kahramanmaraş Kitap Fuarı’nın coşkusundan ve enerjisinden duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Batı, “Çok canlı bir fuar oluyor. Kitapseverlerin olduğu her yerde o coşku ve heyecanı hissediyoruz. Bugün de okurlarımızla keyifli bir söyleşi gerçekleştirdik. Geçen sene de bu şekilde coşkuluydu Kahramanmaraş Kitap Fuarı. Fuarın sloganı olduğu gibi, okurlarımızla birlikte geldik ve hayatı anlıyoruz burada. Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesine ve bizleri yalnız bırakmayan tüm okurlarımıza teşekkür ediyorum.” ifadelerini kullandı.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.