Öztunç Harekete Geçti - Maraş46 | Kahramanmaraş Haber | K.Maraş Gündem Son Dakika HaberleriMaraş46 | Kahramanmaraş Haber | K.Maraş Gündem Son Dakika Haberleri

18 Aralık 2025 - 19:40

Öztunç Harekete Geçti

Öztunç Harekete Geçti
Son Güncelleme :

23 Nisan 2019 - 13:38

Bakan ‘Torpilsiz İşe Alım’ Sözünü Tutmadı, Öztunç Harekete Geçti!

Öztunç’tan Pakdemirli’ye; “Madem ‘Torpilsiz’ Personel Alınacak, Yazılı ve Mülakat Neden?”

Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli’nin “Torpil olmadan KPSS puanına göre alım yapacağız” sözleriyle duyurduğu bakanlığa çalışan alımlarının, Orman Genel Müdürlüğü’nün duyuru sayfasındaki koşullarla çelişerek “Yazılı ve sözlü mülakat” elemelerinin de gerçekleştirileceği haberine, Cumhuriyet Halk Partisi(CHP) Parti Meclisi Üyesi ve Kahramanmaraş Milletvekili Ali Öztunç’tan sert tepki geldi.

Türkiye’de işsizlik oranlarının çok yüksek olduğu ve devamlılığı olan bir işe girmenin bir hayli zor olduğu bu günlerde, Bakan Pakdemirli’nin vermiş olduğu ‘torpilsiz işe alım’ sözüne rağmen uygulamada şüphe yaratan yöntemlerle çalışan seçilmesi, bir umut bekleyen binlerce vatandaşı büyük hayal kırıklığına uğrattı.

Pakdemirli’nin verdiği sözün peşine düşen ve hakkaniyetle alımlarım yapılmasını savunan CHP’li Ali Öztunç, TBMM Başkanlığı’na verdiği soru önergesiyle konuyu Bakanın masasına taşıyarak kamu adına sorularına cevap istedi.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.