Sezal, Atılan Her Yanlış Adım Vatandaşı Daha Da Fakirleştiriyor - Maraş46 | Kahramanmaraş Haber | K.Maraş Gündem Son Dakika HaberleriMaraş46 | Kahramanmaraş Haber | K.Maraş Gündem Son Dakika Haberleri

23 Mart 2026 - 17:11

Sezal, Atılan Her Yanlış Adım Vatandaşı Daha Da Fakirleştiriyor

Sezal, Atılan Her Yanlış Adım Vatandaşı Daha Da Fakirleştiriyor
Son Güncelleme :

20 Mart 2021 - 13:33

Deva Partisi Kahramanmaraş Ekonomiden Sorumlu Başkan Yardımcısı Turgut Sezal, Merkez Bankası Başkanı Naci Ağbal’ın görevden alınmasıyla ilgili açıklama yaparak, “Ekonomik İstikrarın olmadığı bir düzende Merkez Bankası Başkanı her gün değişse yine boş”.-dedi.

Turgut Sezal açıklamasında: “Daha önceki konuşmalarımızda da belirttiğimiz gibi ülkemizde mevcut siyasi iktidarın başarısız hamleleri sayesinde maalesef ülkemiz ekonomisi diplere indi. Bilindiği üzere, bugün gece yarısı operasyonuyla Merkez Bankası Başkanı son 20 ayda 4.kez değiştirildi. Naci beyi alıp Şahap beyi göreve getirmek bir çözüm değil, kayıplarda olan hesabı verilemeyen 128 milyon doların hesabı verilmelidir. Göreve getirelim A kişisi yapamazsa B yapar o yapamazsa başkasını atarız düşüncesiyle koskoca ülkeyi deney tahtasına çevirdiler. Atılan her yanlış adım zaten kötü durumda olan vatandaşı daha da fakirleştiriyor.

GÖREVDEN ALINDIĞI İÇİN ŞÜKÜR EDİYOR

Sezal açıklamasının devamında şu ifadeleri kullandı: “Göreve gelirken sadece “Göreve Başladık” paylaşımı ile yetinen sayın Naci Ağbal, sabah 04:20’de attığı tvitte görevden alınması dolayısıyla şükranlarını sunması başarısız siyasetin, başarısız yönetim şeklinin sadece tek adam rejimine endekslendiğinin göstergesidir.”

YÜKSEL FAİZ VE ARTAN ENFLASYON

Sezal son olarak: “Ekim ayında sözde 11,86 olan enflasyonun düşmesi beklenirken aksine Şubat ayında yükselerek 15,61’e kadar geldi. Banka kredi faizlerinin had safhada olması, ülkede hemen hemen her gün gelen zamlar ile ilgili hep birilerinin mevcut iktidara oyunu olduğu yalanını söyleyenler hiç çuvaldızı kendisine batırmıyor. Hep dışarda günah keçisi aranıyor.”-dedi.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.