Dr. Küçükgöz ile Özel Gereksinimli Çocuklarla İletişim - Maraş46 | Kahramanmaraş Haber | K.Maraş Gündem Son Dakika HaberleriMaraş46 | Kahramanmaraş Haber | K.Maraş Gündem Son Dakika Haberleri

14 Nisan 2026 - 22:53

Dr. Küçükgöz ile Özel Gereksinimli Çocuklarla İletişim

Dr. Küçükgöz ile Özel Gereksinimli Çocuklarla İletişim
Son Güncelleme :

29 Mart 2021 - 6:09

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Değerler Akademisi, 29 Mart Pazartesi günü (bugün) Dr. Mehmet Küçükgöz’ün çevrimiçi programıyla devam edecek.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi ve Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi işbirliği ile gerçekleştirilen Değerler Akademisi, 29 Mart Pazartesi günü Dr. Mehmet Küçükgöz’ün konuk olacağı programla devam edecek. Saat 20.00’da Büyükşehir Belediyesi Instagram hesabından canlı yayınlanacak programda, ‘Özel Gereksinimli Çocuğa Sahip Ailede İletişim’ üzerine konuşulacak. Öğr. Gör. Ferhat Toper moderatörlüğünde gerçekleştirilecek programda, özel gereksinimli çocuklarla ideal iletişim ve yaklaşım biçimleri, çocukların sosyal hayatta etkinliği ve aile bağlarının güçlendirilmesi gibi pek çok konu masaya yatırılacak.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.