Kahramanmaraş’ta İki Ayrı Noktada Yangın Çıktı - Maraş46 | Kahramanmaraş Haber | K.Maraş Gündem Son Dakika HaberleriMaraş46 | Kahramanmaraş Haber | K.Maraş Gündem Son Dakika Haberleri

16 Temmuz 2025 - 11:15

Kahramanmaraş’ta İki Ayrı Noktada Yangın Çıktı

Kahramanmaraş’ta İki Ayrı Noktada Yangın Çıktı
Son Güncelleme :

02 Temmuz 2025 - 14:20

Kahramanmaraş’ta bugün öğle saatlerinde iki ayrı noktada aynı anda çıkan yangın, ekipleri alarma geçirdi. Önsen Mahallesi ve Ayaklıcaoluk bölgesinde yükselen dumanlar, çevrede paniğe neden olurken, yangınlara hem karadan hem de havadan müdahale başlatıldı.

Önsen’de başlayan yangın kısa sürede rüzgarın etkisiyle yayılırken, Ayaklıcaoluk’taki yangın ise ormanlık ve makilik alanı tehdit ediyor. Yangınların çıkış nedeni henüz netlik kazanmazken, Kahramanmaraş Orman Bölge Müdürlüğü ve itfaiye ekipleri her iki bölgeye de yönlendirildi.

Bölgedeki vatandaşlara yangın alanlarına yaklaşmamaları ve ekiplere kolaylık sağlamaları konusunda uyarılar yapıldı. Soğutma ve söndürme çalışmalarının devam ettiği yangınlarla ilgili gelişmeler yakından takip ediliyor.

Yetkililer, sıcak hava ve rüzgâr nedeniyle yangın riskinin arttığını belirterek, vatandaşları ormanlık alanlarda ateş yakmamaları, sigara izmariti atmaktan kaçınmaları ve çevreye karşı duyarlı olmaları yönünde bir kez daha uyardı.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.