Üreticiler İçin Yeni Güzergâh Açılıyor - Maraş46 | Kahramanmaraş Haber | K.Maraş Gündem Son Dakika HaberleriMaraş46 | Kahramanmaraş Haber | K.Maraş Gündem Son Dakika Haberleri

2 Temmuz 2026 - 10:48

Üreticiler İçin Yeni Güzergâh Açılıyor

Üreticiler İçin Yeni Güzergâh Açılıyor
Son Güncelleme :

06 Ocak 2022 - 18:18

Büyükşehir Belediyesi, sarımsak üretiminin yoğunlaştığı adreslerden Pazarcık ilçesi Cimikanlı Mahallesi’nde yol genişletme ve 3 kilometrelik yeni güzergah kazılarına başladı.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, şehir genelinde ulaşım ağını güçlendirmek için çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Bu kapsamda, Fen İşleri Dairesi Başkanlığı koordinesindeki ekiplerin Pazarcık ilçesindeki yeni çalışma noktası Cimikanlı Mahallesi oldu. Ağırlıkla sarımsak üretimi gerçekleştirilen çok sayıda tarım arazisinin bulunduğu kırsal mahallede yol genişletme ve yeni güzergah kazıları başladı. Toplamda 3 kilometrelik yeni bir yolun kazandırılacağı bölgede yapılan çalışmalar sonrası, tarım arazilerine ulaşım kolaylaşacak.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.