Vatandaşlar çöken yollarının yapılmasını istiyor - Maraş46 | Kahramanmaraş Haber | K.Maraş Gündem Son Dakika HaberleriMaraş46 | Kahramanmaraş Haber | K.Maraş Gündem Son Dakika Haberleri

28 Nisan 2026 - 00:50

Vatandaşlar çöken yollarının yapılmasını istiyor

Vatandaşlar çöken yollarının yapılmasını istiyor
Son Güncelleme :

05 Şubat 2019 - 16:14

Kahramanmaraş’ta vatandaşlar, sağanak nedeniyle çöken yollarının yapılmasını istiyor.

Merkez Onikişubat ilçesi Oruç Reis Mahallesi Muhtarı Mustafa Altıntaş, gazetecilere yaptığı açıklamada, yaklaşık 2 ay önce sağanak yüzünden 17. Sokak’taki yolda çökme olduğunu belirtti.

Sokağın daha önce stabilize yol olduğunu belirten Altıntaş, yol asfaltlandıktan sonra su birikintileri olmaya başladığını dile getirerek, “Burası dolgu toprağı olduğu için yol çöktü. Yaklaşık 2 aydır da böyle. Yetkililerle görüştük. Henüz bir sonuç alamadık. Buradaki vatandaşlar mağdur durumda. Buranın bir an önce yapılmasını istiyoruz.” ifadelerini kullandı.

Evinin çökme riski olduğunu ifade eden Cemil Gök ise “Yağmur yüzünden evimin önündeki yol çöktü. Engelli çocuğum var. Evden dışarı çıkaramıyorum. Bir an önce burasının yapılmasını istiyorum.” dedi.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.